Up Chimay Prev Next Slideshow

 Vorige foto  Volgende foto  Index pagina
P1000733_Maquette van de Abdij van Scourmont_de filosofie van de Trappisten en de geschiedenis van de abdij de Scourmont wordt  uit de doeken gedaan
P1000734_De abdij werd gesticht door de monniken Cistercienzers van de Abdij van Westvleteren
P1000735_Tijdens de tweede wereldoorlog werd de abdij erg beschadigd en in 1946 werd beslist om bier te brouwen om geld te hebben om de abdij weer op te bouwen
P1000736_De abdij ligt op het grondgebied van Forges  op ongeveer tien kilometer van de stad Chimay
P1000737_Hop is een van de bestanddelen om bier te maken
  P1000738_Gekiemde en gedroogde gerst wordt gemengd mat water en dat levert donkere mout op bestemd voor de blauwe en rode Trappist.JPG  
P1000741_De tijdslijn_een van de paters en een professor hebben samen gistcel geisoleerd
P1000743_Onze groep bij de gids in Espace Chimay
P1000744_Rond de tentoongestelde soorten hop en mout
P1000747_Het productieproces van de kaas van Chimay
P1000748_Het productieproces van het trappistenbier schematisch voorgesteld

P1000738 Gekiemde en gedroogde gerst wordt gemengd mat water en dat levert donkere mout op bestemd voor de blauwe en rode Trappist Download
Totaal aantal foto's: 109 | Laatste aanpassing: 5/11/13 19:49 | Help